Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Als ZZP’er een administratiekantoor Rotterdam inhuren

Verschillende zzp’ers maken de fout door te denken dat het goedkoper is als zij zelf de administratie doen. Dit klopt niet, vaak is het duurder dan een administratiekantoor in Rotterdam in te huren. Een administratiekantoor in Rotterdam neemt veel werk uit handen voor een lagere prijs. Waarom je als zzp’er een administratiekantoor in moet huren lees je in dit artikel.

 

Administratiekantoor levert geld op

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de een zzp’er gemiddeld zo’n 7 uur per maand bezig is met de administratie. Dit betekent dat je jaarlijks ongeveer 84 uur hier mee bezig bent. Als je uitgaat van je uurtarief van €60,- als zzp’er dan kost de administratie dus €5.000,- per jaar. Terwijl een administratiekantoor dit al kan doen voor een bedrag tussen de €800,- en €1.250,-. Zelf je administratie doen is dus niet altijd goedkoper. Daarnaast kan een goede boekhouder zichzelf terugverdienen doordat hij belastingvoordeel voor je kan waarmaken. Daarnaast kan je de tijd die je overhoudt, omdat je geen administratie meer hoeft te doen, gebruiken om te netwerken, je huidige relaties te beheren of nieuwe klanten te zoeken. Hier kan je eenvoudiger meer geld mee verdienen dan het zelf doen van je administratie.

 

De expertise van een administratiekantoor

Als zzp’er heb je natuurlijk het gevoel dat je zelf het bedrijf bent en dat je daarom alles zelf wil regelen, ook de administratie. Dit komt omdat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor jouw eigen bedrijf. Dit is vaak de redenen dat je lange tijd bezig bent om de administratie te perfectioneren. Maar sommige mensen zijn nou eenmaal beter met bepaalde dingen zoals de administratie. Een administratiekantoor kan jouw administratie sneller en daardoor goedkoper verwerken. De tijd die je overhoudt kan je dan weer steken in het verbeteren van je onderneming.

 

Nu je weet waarom je beter een administratiekantoor kan inhuren dan zelf je administratie te doen, sta je voor een zoektocht. Zoek en vergelijk verschillende administratiekantoren tot je uitkomt bij een waar je een goed gevoel bij hebt.

https://ottoadministraties.nl/

Related Posts

Airco bedrijf Den Haag

NuCall: Vast, mobiel en internet

Kosten om warmtepomp te kopen