Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Backoffice uitbesteden bij PRO Payroll

Ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt zorgen ervoor dat er steeds meer tijd gaat naar de uitzendkrachten. Ze hebben tijd en kennis van uw medewerkers nodig om aan het werk te kunnen. En wat is er nou vervelender dan de tijd die u heeft die u niet aan de uitzendkrachten kunt besteden. U wilt natuurlijk de hele dag bezig zijn met uw passie en u wilt zich niet druk maken om de administratieve zaken. Uw backoffice uitbesteden bij PRO Payroll is goed geregeld. De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau, dat altijd goed moet draaien.

De voordelen van PRO Payroll

Er zijn verschillende redenen om uw backoffice te laten uitbesteden. Het ene uitzendbureau wil de focus leggen op het matchen van mens en werk, bij een ander bureau is er behoefte aan een duidelijk debiteurenproces. Andere voorbeelden zijn het uitbesteden van HR-verplichtingen en het voldoen aan certificeringeisen. Het uitbesteden kan dus interessant zijn voor zowel kleine, middelgrote als grote uitzendbureaus. Naast de administratieve taken die ze bij PRO Payroll overnemen, zijn ze ook op de hoogte van de snel veranderende wetgeving. Ook hier hoeft u zich niet meer druk om te maken, bij PRO Payroll nemen ze deze werknaamheden uit handen. U profiteert de veelzijdige diensten, zoals een online urenportaal in uw huisstijl en contracten, loonstroken en facturen met uw logo erop. Zo blijft u zichtbaar voor uw opdrachtgevers.

Heeft u interesse?

Als u de keuze heeft gemaakt voor PRO Payroll, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet u precies wat ze voor u kunnen betekenen en wat het gaat kosten. Wilt u eerst nog advies? Dan kunt u contact opnemen via de telefoon of de mail of u kunt langsgaan in één van de vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar u kunt ook terecht in onder andere Amsterdam, Heerlen, Groningen, Den Haag en Roermond. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om te kijken wat PRO Payroll voor u kan betekenen. Wacht niet te lang om uw administratieve taken uit te besteden, bekijk de mogelijkheden en neem snel contact op.

https://www.propayroll.nl/intermediairs/

Related Posts

Deskundigheid bij uw re-integratie tweede spoor

Schiphol taxi in Holland

Makkelijk online dozen scoren bij Dozenhal