Blog

Home / Bedrijfsbeveiliging doe dat met een draadloos alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging doe dat met een draadloos alarmsysteem

Date : Jun 05, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

De bedrijfsbeveiliging die u in uw bedrijf heeft geïmplementeerd is waarschijnlijk niet goed genoeg meer om kwaadwillige gasten buiten de deur te houden, omdat het geen draadloos alarmsysteem is. De meeste alarmsystemen hebben een zwak punt omdat ze ofwel bekabeld zijn, ofwel niet in staat zijn iets uit te richten wanneer er een inbreker binnendringt. Denk bijvoorbeeld aan een camerasysteem. Ondanks dat veel bedrijven camerabewaking hebben, is de toename van inbraken in bedrijfspanden nog steeds goed te zien. Deze camera’s kunnen alleen achteraf van waarde zijn en moeten ten minste ondersteund worden door een draadloos alarmsysteem. In dit artikel wordt behandeld hoe u zekerheid in uw bedrijfspand kan implementeren door de aanschaf van de Jablotron Oasis alarmbeveiliging.

Bedrijfsinbraken blijven hoog

Het aantal inbraken in Nederland is jaarlijks nog steeds zo’n 65.000. Dat komt neer op 178 (bedrijfs-)inbraken per dag. Het gros hiervan zijn gelegenheidsinbraken natuurlijk, maar een aanzienlijk deel houdt zich ook bezig met het omzeilen van camera- of alarmbeveiliging van een bedrijf, om hier een grotere slag te slaan. Er is namelijk erg veel te halen op de meeste bedrijfspanden. Om deze criminaliteit tegen te gaan, is er door de meeste bedrijven camerabewaking ingeschakeld, maar de bedrijfsinbraken vinden nog steeds veel plaats. Om er zeker van te zijn dat u en uw pand geen slachtoffer worden van inbraak, is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van de inbreker. Dit kunt u het beste doen door een beveiligingssysteem te implementeren in uw pand, wat ervoor zorgt dat uw veiligheid gegarandeerd is; een draadloos alarmsysteem.

Zekerheid met een draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis

Een draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis, daarmee heeft u echt zekerheid. Het kan voor u natuurlijk psychologisch erg lastig zijn om afscheid te nemen van de veilige kabels. Om uw beveiliging volledig in de handen te laten van een systeem dat fysiek niet is aangesloten, is ook vreemd. Het is echter zo dat met de enorme hoeveelheid aan inbraken, een bekabeld systeem juist meer risico loopt. Dit zijn vaak verouderde alarmsystemen die bekend zijn bij criminelen. De nieuwe draadloze alarmsystemen zoals de Jablotron Oasis, is zeer praktisch in gebruik door de portable besturing en inhoud. Daarnaast is het draadloze alarmsysteem Jablotron Oasis al bij vele bedrijven feilloos in gebruik, zonder meldingen van succesvolle inbraak of falen van beveiliging.

 

https://arendbeveiliging.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2020.