Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Bewindvoering in Ede gezocht

Wij wonen in Ede en waren op zoek naar een bewindvoerder in de omgeving van Ede. Al snel kwamen we bij Irene Budget Coaching en Ondersteuning terecht. Dat is fijn, want ze verricht haar werkzaamheden op het gebied van bewindvoering vanuit Bennekom waarbij ze zich richt op de omgeving van Apeldoorn, Arnhem en Ede.

We hadden het zwaar, heel zwaar om ons hoofd in financiële zin, boven water te houden. Het economische klimaat zorgde bij veel mensen voor financiële problemen. Ook bij ons. Het was echt moeilijk om te erkennen dat we hulp nodig hadden om er financieel weer bovenop te komen. Klik hier voor bewindvoering Ede.

We hebben gekozen voor bewindvoering in Ede

Iedereen in onze directe omgeving heeft wel geprobeerd ons te steunen, familie, vrienden en kennissen, ze probeerden allemaal te voorkomen dat we bewindvoering in de omgeving Ede zouden aanvragen. Zelfs onze volwassen kinderen die al een eigen gezin te onderhouden hebben, hielpen ons waar ze maar konden. Maar we vonden het steeds minder fijn dat mensen die zo dicht bij ons staan, zoveel inzicht hadden in onze financiën. Telkens weer met onze zorgen en angsten bij mensen moeten aankloppen die zo dichtbij ons staan, voelde niet goed. Daarom hebben wij besloten om bewindvoering door Irene Budget Coaching en Ondersteuning aan te vragen. We zijn zo dankbaar dat we die weg toch uiteindelijk hebben bewandeld. Met de hulp van Irene hebben we keihard gewerkt om onze schulden te verminderen en na verloop van tijd zelfs volledig weg te krijgen.

Bewindvoering door Irene in Ede verdient een pluim

Irene heeft ons in de vele gesprekken die wij met haar bij ons thuis gevoerd hebben inzake de bewindvoering, ontzettend ingespannen om ons inkomen te stabiliseren en onze schuldenlast te inventariseren. Ze heeft diverse gesprekken gevoerd met de schuldeisers, met name om hen op het hart te drukken de beslagvrije voet te respecteren. Zodat in ieder geval de meest belangrijke vaste lasten elke maand zonder problemen betaald konden worden.

Bewindvoering in Ede gaf vrijheid

Na al die jaren zonder bewindvoering en de tijd mét bewindvoering is ons duidelijk geworden dat we veel eerder aan de bel hadden moeten trekken. In plaats van stug door hobbelen op een manier die ons steeds dieper in de problemen bracht. We zagen het niet meer zitten, maar door Irene Budget Coaching en Ondersteuning hebben we onze vrijheid weer terug. We beginnen aan een nieuwe fase van ons leven, een schuldenvrije fase.

 

Related Posts

Diamantboren

Het tenderteam van Q-core biedt hulp bij aanbestedingen

Digitaal huishoudboekje gebruiken