Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Bonis Accountancy en de juridische zaken van een eigen onderneming

Als startende onderneming moet u een aantal juridische zaken op orde maken. U moet bijvoorbeeld inkoopcontracten opstellen. Omdat niet iedereen hier kaas van heeft gegeten is het verstandig om hier hulp voor in te schakelen. Steeds meer mensen kiezen voor een samenwerking met Bonis Accountancy. Op https://www.bonis.nl/ kunt u eenvoudig in contact komen met deze accountant. Naast financiële vraagstukken kunt u ook terecht voor advies voor juridische en financiële vraagstukken binnen uw bedrijf. Omdat basiskennis op het gebied van de juridische zaken die u moet regelen voor elke ondernemer een must is zetten wij een aantal zaken over dit onderwerp voor u op een rij.

De algemene voorwaarden

Heeft u recentelijk een nieuwe opdracht of klant binnengehaald? Heeft u dan al goede afspraken gemaakt met de andere partij? Het is helaas niet zo dat u iedereen blind kan vertrouwen. Met het opstellen van algemene voorwaarden kunt u de verwachten van de samenwerking managen. U legt in deze verklaring alle wederzijdse rechten en plichten vast. Denk aan aspecten zoals de betalingstermijnen, garantie en levertijden. Veel bedrijven kiezen ervoor om dit vast te leggen in een standaard document die bij elke samenwerking wordt gebruikt. Omschrijf de voorwaarden duidelijk in dit document want anders wordt interpretatie een te groot aspect bij het verwijzen naar de algemene voorwaarden.

Zo gebruikt u de algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden moet u juist gebruiken, daardoor kunnen alsnog conflicten ontstaan met leveranciers of klanten. Het is van belang dat u de voorwaarden te verstrekken voordat er een deal wordt gesloten en doe dit het liefst persoonlijk. Zo ontstaat er naderhand geen misverstand over het wel of niet ontvangen van de algemene voorwaarden. Als u online offertes verstuurd kunt u direct de algemene voorwaarden bijvoegen. Vraag de klant om bevestiging om te garanderen dat zij kunnen bevestigen de algemene voorwaarden te hebben gelezen.

https://www.bonis.nl/

Related Posts

Telefoonservice een must voor elk bedrijf

Website laten bouwen

NuCall: Vast, mobiel en internet