Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

De grootste fouten bij het inrichten van de babykamer

De kinderkamer inrichten is het walhalla van het moeder zijn. Je kunt maandenlang voorbereiden en compleet losgaan, zodat je de ideale kamer voor jouw kleintje creëert. Al maanden van tevoren zit je te kijken naar de ideale wieg of de perfecte nachtlamp. Het is dan ook zeer leuk om te doen en je kunt het op duizenden manieren invullen. Echter kun je ook de plank flink misslaan. Zorg er in ieder geval voor dat je de volgende dingen NIET doet!

Niet vooruitdenken

Meubels en dergelijke kunnen de grootste kostenpost zijn bij het inrichten van de babykamer. Soms maken mensen echter de fouten om niet vooruit te denken. Hierdoor kun je misschien sommige meubels aanschaffen, die na een jaar of 2 weer gewoon weg kunnen. Kies daarom voor duurzame meubels die langer dan een paar jaar mee kunnen.

Onhandige inrichting voor jou

Je wilt de babykamer perfect inrichten voor jouw kleintje. Hierdoor vergeet je echter soms jezelf. Hierdoor is de kamer zeer onhandig voor jou. Enkele voorbeelden hiervan zijn het rechts plaatsen van de verzorgingsspullen, terwijl je links bent. Probeer verschillende situaties van te voren in jouw hoofd af te spelen, zodat je een goed beeld krijgt van wat handig is en wat niet.

Te druk/teveel spullen

Je wilt alles aanschaffen voor jouw kleintje. Hierdoor kun je ook teveel spullen aanschaffen. Ook kun je per ongeluk de kamer te druk maken. Zo is het leuk om een vrolijk behang op te hangen, gezamenlijk met allerlei kleurtjes, maar als je hier vervolgens de hele kamer mee volhangt, wordt het veel te druk. Pas de spullen en kleuren dan ook met mate toe.

Alleen babykleuren

Babykleuren zijn leuk. Echter moet je er niet de hele kamer mee volstoppen. Jouw baby wordt snel ouder en zal dan behoefte hebben aan andere kleuren. En je wilt de boel natuurlijk niet helemaal opnieuw hoeven schilderen! Ga daarom liever voor een basis van egale kleuren, en voeg daarna enkele accenten toe.

Als met al kun je diverse kanten op met de inrichting van de babykamer. Wil je hier hulp bij? Schakel dan Jut en Juul Lifestyle for Kids in, voor inspiratie en de leukste spulletjes!

 

https://www.jutenjuul.nl/

Related Posts

Hoe ziet een woning eruit over 10 jaar?

Deskundig gas en licht vergelijken

Digitaal huishoudboekje gebruiken