Blog

Home / De HP PageWide printer, van Repromat

De HP PageWide printer, van Repromat

Date : Dec 11, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

Wat is het grootste voordeel van de HP PageWide printer? Simpel gezegd, is dat de mogelijkheid om in één keer de volledige breedte van een pagina te kunnen uitprinten. Misschien denkt u nu dat het eigenlijk niet zo bijzonder is, maar wat als we u zouden vertellen dat deze printer de volledige breedte tot één meter breed kan printen? Dat verandert de zaak wel, zouden we verwachten. Hoe vertaalt deze eigenschap zich tot de dagelijkse praktijk? Doordat deze printer zo’n groot bereik heeft, wordt het mogelijk om iedere dag automatisch sneller, efficiënter en effectiever te werken dan met de systemen die op het moment in de markt zijn!

Voor wie is de HP PageWide printer geschikt?

Voor welke branches is de HP PageWide printer eigenlijk het meest geschikt? Een heleboel, Repromat is gewend om met een grote hoeveelheid verschillende soorten klanten te werken, die allemaal bij bedrijven zitten die in verschillende branches zitten. Inmiddels zijn we al meer dan 40 jaar bezig met het leveren van totaaloplossingen aan onze klanten, als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen. Doordat we zoveel ervaring hebben, is Repromat in staat om zo klantgericht mogelijk te werken. Wij mogen dan wel de expertise hebben, maar alleen onze klanten weten precies wat ze nodig hebben en hoe bepaalde oplossingen in de praktijk zullen werken. Daarom zorgen we ervoor dat onze professionals persoonlijk contact hebben met onze klanten, zodat ze precies advies op maat kunnen geven.

Kies voor de HP PageWide printer

Kiezen voor de HP PageWide printer is bijna altijd een goede keuze, maar we raden u toch aan om eerst contact met ons op te nemen. Dan krijgt u een van onze professionals aan de lijn, waarvan de meesten al ruim 25 tot 30 jaar bij Repromat werken. Zo weet u zeker dat u een grootformaat printer of scanner zult krijgen die het meeste aansluit op uw behoeftes, zodat het werk sneller en efficiënter zal verlopen. Niet tevreden? Neem ook dan contact met ons op! Onze professionals werken dag en nacht om onze klanten tevreden te houden.


Comments are closed.

© Copyright 2020.