Blog

Home / De loopbaanbegeleiding van ADXpert

De loopbaanbegeleiding van ADXpert

Date : May 17, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

Het Arbeidskundig Expertisecentrum ADXpert wordt door opdrachtgevers ingezet vanwege de expertise en ervaring van hun medewerkers. Het multidisciplinaire team zorgt door de verscheidenheid in kennis en competenties voor veel knowhow en een daadkrachtige aanpak. De medewerkers werken vanuit de Oplossingsgerichte Benadering (Solution Focused Approach). Deze pragmatische en effectieve methodiek levert verrassend snel resultaat bij loopbaantrajecten, tweede spoortrajecten en bij begeleiding van letselschadeslachtoffers. ADXpert biedt loopbaan pakketten aan tegen vaste prijzen. U weet vooraf waar u aan toe bent. Daarnaast is loopbaancoaching op basis van uurtarief mogelijk.

 

Waarom ADXpert voor loopbaanbegeleiding of outplacement?

Er zijn minstens drie redenen om voor ADXpert te kiezen bij loopbaanbegeleiding of outplacement: De deskundigheid, ervaring en doelgerichtheid van de loopbaancoaches. Loopbaanbegeleiding moet bij ADXpert aan de hoogste eisen voldoen. Ze werken met ervaren coaches die bij ieder traject sparren met een arbeidskundige, een psycholoog en zo nodig een jurist. De effectiviteit van de professionele en menselijk aanpak die altijd op maat is. Er wordt gewerkt volgens de Oplossingsgerichte Aanpak (Solution Focused Approach). Hierbij maken ze gebruik van innovatieve instrumenten zoals TrjcT, psychologische en loopbaantesten, etc. De transparante werkwijze en aantrekkelijke prijs. Korte en heldere communicatie tussen werkgever en coach met maandelijkse rapportage.

 

De keuzemogelijkheden van ADXpert bij loopbaanbegeleiding

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden bij loopbaanbegeleiding of outplacement:

1. Loopbaanbegeleiding met erkend psycholoog

In een loopbaangesprek met een psycholoog stelt u uw loopbaanvragen scherp. Vervolgens ontwerpt deze deskundige op basis van de persoonlijke situatie en de specifieke vraag een testprogramma. Na het maken van de testen analyseert en interpreteert de psycholoog de uitslag. U krijgt tijdens een adviesgesprek een gedegen rapport waarmee u verder kunt.

 

2. Uitgebreide loopbaanbegeleiding

Dit zorgvuldige traject biedt u optimale loopbaanbegeleiding. U maakt een professionele keuze. Het pakket bevat drie gesprekken. De testuitslag wordt besproken in een multidisciplinair overleg tussen de psycholoog, een loopbaancoach en een geregistreerd arbeidsdeskundige. Daarna wordt dit advies met u besproken. U krijgt een uitgebreid rapport mee.

Er is tot twee maanden na het laatste adviesgesprek onbeperkt toegang tot vacaturebank TrjcT.

 

3. Outplacementtraject

ADXpert werkt vanuit een professioneel en doordacht basisprogramma voor outplacementtrajecten. In samenspraak met de werknemer ontwerpen ze op grond van dit basisprogramma een persoonlijk traject.

 

 


Comments are closed.

© Copyright 2020.