Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

De Spoor2Expert biedt de beste kans op een betaalde baan

De Spoor2Expert zet je natuurlijk in via ADXpert. Wanneer na enige tijd blijkt dat terugkeren in het reguliere arbeidsproces bij de oude werkgever niet zal gaan lukken, ondanks eventuele aanpassingen of hulpmiddelen, is een laatste mogelijkheid om de medewerker weer aan een betaalde baan te krijgen, re-integratie via spoor 2. Zelf een passende baan vinden is al niet zo eenvoudig als je geen rugzak met je meedraagt. Een passende baan vinden wanneer je zelf al zoveel hebt meegemaakt op dat vlak, heeft vaak weinig kans van slagen. Daarom schakelen veel bedrijven een extern re-integratiebedrijf als ADXpert in. Zij staan alle partijen bij om de kans op een nieuwe baan bij een ander bedrijf dan je oude werkgever te vinden. De kans op succes binnen twee jaar is heel reëel.

De Spoor2Expert hanteert een efficiënte werkwijze

De Spoor2Expert helpt je valkuilen te voorkomen. Eén van die valkuilen is dat zieke medewerkers die terug in het arbeidsproces moeten komen na een langdurige arbeidsongeschiktheid, dat ze solliciteren op banen die niet bij hun huidige mogelijkheden passen. Het heeft ook zo weinig zin om eindeloos sollicitatietrainingen te volgen en maar nauwelijks een sollicitatiebrief de deur uit doen. De vakkundige medewerkers van ADXpert zorgen ervoor dat zij dit soort valkuilen helpen voorkomen.

De Spoor2Expert doet aan dossiervorming

Natuurlijk is dossiervorming door de Spoor2Expert van belang. De acties die zij verrichten en uitvoeren moeten natuurlijk worden vastgelegd voor een nauwkeurige rapportage voor werkgever en het UWV. Een rapportage die belangrijk is omdat hieruit ook blijkt welke acties de betreffende medewerker heeft ondernomen bij het vinden van een nieuwe passende baan.

Verschil tussen droombaan en passend werk

Een droombaan betekent heel wat anders dan passend werk. Spoor2Expert zoekt samen met de medewerker naar een passende baan. Dit is niet noodzakelijkerwijs je droombaan. Een droombaan is iets dat vele niet zieke medewerkers ook nastreven. Passend werk hangt samen met een baan die is aangepast aan je huidige kwaliteiten en mogelijkheden. Meer dan voldoende uitdaging die de vakkundige medewerkers van ADXpert graag samen met werkgever en medewerker aangaan.

 

Related Posts

Taffe industriele tafels, Robuuste tafels, eiken tafels, industriele eettafel

Slotenservice Bergschenhoek

Het beste ICT bedrijf in Veenendaal