Blog

Home / Deskundigheid bij uw re-integratie tweede spoor

Deskundigheid bij uw re-integratie tweede spoor

Date : Jul 04, 2017 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

Overweegt u binnen uw bedrijf een re-integratie tweede spoor? Adxpert is dan de ideale partner om mee samen te werken. Door onze jarenlange ervaring en vele kennis, weten wij precies wat wij moeten doen om uw re-integratie tweede spoor in zo goed mogelijke banen te leiden. Er zijn verschillende redenen om voor Adxpert te kiezen als u een re-integratie tweede spoor wilt ondergaan. Zo zijn wij erg oplossingsgericht, pragmatisch en doelgericht. Maar wij zetten ook innovatieve vacaturebanken in, houden een cv-check, sollicitatietraining, netwerkversterking en LinkedIn instructies. Kies voor een van onze gespecialiseerde coaches als u een zo goed mogelijk resultaat wilt. Wij staan graag voor u klaar en willen u zo goed mogelijk helpen ook uw re-integratie tweede spoor succesvol te laten verlopen.

Een unieke aanpak bij de re-integratie tweede spoor

Een re-integratie tweede spoor is bij Adxpert erg uniek. Wij onderscheiden ons namelijk van andere bedrijven die deze re-integratie tweede spoor ook aanbieden. Wij vinden het namelijk belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn en zorgen altijd voor een professionele aanpak. Daarnaast maken onze coaches altijd gebruik van een oplossingsgerichte benadering. Vanuit onze visie zijn wij ervan overtuigd dat dit het beste helpt en u hierdoor zo snel mogelijk resultaat zult hebben. Wij maken ook gebruik van psychologische testen en loopbaantesten, hierdoor zullen er sneller matches zijn met uw werknemer en een andere werkgever. Wij zullen ervoor zorgen dat u als werkgever gedurende het hele traject op de hoogte wordt gehouden van alle vorderingen.

 

De oorzaak van de re-integratie tweede spoor

Het doel van een re-integratie tweede spoor is het vinden van een werkgever voor uw werknemer buiten uw eigen bedrijf. Vaak wordt dit proces in gang gezet als gevolg van een arbeidsdeskundig onderzoek dat wij dan al binnen uw bedrijf hebben uitgevoerd. Uit dit onderzoek is een re-integratie tweede spoor dan als beste oplossing gebleken en op dat moment zijn wij ook graag uw partner om u ook hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

 

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u namens een bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner voor uw re-integratie tweede spoor. Adxpert helpt u graag verder! Via onze website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen, hierdoor heeft u gelijk een beeld van de kosten en de mogelijkheden!    

 


Comments are closed.

© Copyright 2020.