Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Digitaal huishoudboekje gebruiken

Het gebruiken van digitaal huishoudboekje is heel makkelijk omdat het allemaal haast van zelf gaat. Zelf hoef je eigenlijk niet veel te doen behalve natuurlijk er wat van leren. De bedoeling is wel dat je uitgaven leert beheren en er inzicht in krijgt.

Internetbankieren

Internetbankieren speelt een grote rol bij digitaal huishoudboekje. Je moet namelijk de twee gaan combineren om zo optimaal gebruik te maken van de digitaal huishoudboekje. Je moet eerst inloggen op internetbankieren en de bankafschriften downloaden. Als je dat gedaan hebt ga je de bankschriften uploaden naar de digitaal huishoudboekje. Met de gegevens van de bankafschriften gaat de digitaal huishoudboekje automatisch werken.

Opdelen in rubrieken

De digitaal huishoudboekje gaat alle uitgaven uit de bankafschriften opdelen in verschillende rubrieken. De uitgaven die het niet kan plaatsen worden in een wachtrij gezet. Je moet dan zelf in de digitaal huishoudboekje aangeven waar die geplaatst moeten worden en de volgende keer gaat die dezelfde uitgeven in het rubriek plaatsen die je hebt aangegeven, Je hoeft zelf dus niet veel actief uit te voeren met een digitaal huishoudboekje. Een keer per week of per maand de bankafschriften uploaden is genoeg. Het ligt er maar aan waar je zelf behoefte aan hebt.

cashflow.nl

consumentenbond.nl

gratissoftware.nu

Related Posts

Aanpassen van het uiterlijk

Het tenderteam van Q-core biedt hulp bij aanbestedingen

De beste energie actie voor elke leverancier