Blog

Home / Een mantelzorgwoning voor een familielid

Een mantelzorgwoning voor een familielid

Date : Sep 24, 2019 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

Samen met de hele familie wilden we geld bij elkaar leggen om een mantelzorgwoning te regelen voor onze geliefde tante. Zij heeft helaas erg vroeg in haar leven dementie gekregen en we weten allemaal dat ze totaal niet naar een verzorgingshuis wilde of iets in die richting. Gelukkig heeft één van ons gezegd dat ze wel voor haar wilt zorgen, maar wel als er een mantelzorgchalet bij haar wordt gebouwd. Dus gingen we dit met de hele familie voor elkaar krijgen. 

Waar kan je een eigen ontwerp maken van een mantelzorgwoning?

We weten dan onze tante de beste zorg verdient, daarom wilden we zelf met een bekende chaletbouwer een mantelzorgwoning mee ontwerpen voor haar. Omdat ze dementie heeft willen we bijvoorbeeld niet dat ze een gasfornuis krijgt, waar ze zich aan kan verbranden. En ze houdt van een moderne stijl en dat wilden we wel terug laten komen. Dit hebben we ook gegeven aan de architect van Chaletbouw Wernsen. Die vonden het niet erg dat wij ook ideeën kunnen inbrengen tijdens een meeting. Bovendien hadden zij een goed budget die wij als familie konden betalen. Ze waren ook begripvol voor de situatie en hebben echt hun best gedaan om al onze wensen in vervulling te gaan.

Het resultaat is perfect voor onze tante

Het design had nu eindelijk een go gekregen om aan de slag te gaan. Het was veel werk, maar na ongeveer een paar weken stond het chalet gebouw in de mega tuin van ons familielid die voor onze tante ging zorgen als mantelverzorger. Alles was echt perfect aan de chalet. Het was toegankelijk voor haar, alles was veilig en ze heeft toch het gevoel dat ze een eigen plek heeft en dat wilden we haar bieden. Dankzij Chaletbouw Wernsen is iedereen blij en kunnen we nog lang genieten van onze tante en familie.

Chaletbouw Wernsen

Wilt u ook een chalet gebouw laten maken door een professionals? Bekijk dan de website van Chaletbouw Wernsen via mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij verrichten voor u en andere klanten.


Comments are closed.

© Copyright 2021.