Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Een spannend interieurproject starten in het bedrijf

Dit interieurproject is al een tijdje op kantoor aan het zweven maar nu werd het tijd om deze tot realiteit te maken. In ons pand hebben we een kelder en daar zit nog een extra grote ruimte die totaal niet wordt gebruikt. Dat is natuurlijk erg zonde, maar daar hadden collega’s een leuk idee voor. Altijd op de vrijdagmiddag doen we een leuke borrel en spelletjes met elkaar. Maar we hebben daar niet echt een ruimte voor, dus we wilden de kelder tot een borrelkamer maken.

Een heel totaal ander interieurproject dan normaal

Bij een interieurproject denk je snel aan een heel kantoor dat een nieuwe stijl moet krijgen, maar in dit geval hoefde alleen bij ons de kelder leuk ingericht te worden waar de medewerkers van mijn bedrijf lekker konden uitrusten en spelletjes konden spelen als de werktijden voorbij waren. Daarom wilde ik een goed bedrijf vinden die op een leuke manier deze kelder kon inrichten. Ik hoefde gelukkig niet ver te zoeken naar een bedrijf want ik had snel contact gevonden met GRIP Interieurprojecten. Die wilden wel voor ons een concept bedenken voor de kelder en wij waren vooral erg enthousiast. Nu was het afwachten met wat voor ideeën ze kwamen.

Een spelletjes paradijs

Na een paar dagen kregen we het concept binnen voor de kelder en ik vond het een briljant idee. Het zag er heel stoer en gezellig uit, maar toch allemaal spullen op een logische plek zodat de ruimte optimaal werd gebruikt. Dus ben ik akkoord gegaan met het concept en mochten ze deze komen maken in de kelder. De meeste werknemers hadden nog geen idee hoe het eruit zou zien en dat wilde ik ook graag geheim houden. Na een paar weken hard klussen waren de mensen van GRIP Interieurprojecten klaar met de kelder en iedereen was erg verrast met het resultaat. Het was precies wat ik voor ogen had en zelfs beter! Zonder GRIP was het nooit zo gaaf geworden.

Meer weten over de geweldige diensten van GRIP Interieurprojecten? Bekijk dan de website via www.gripinterieurprojecten.nl voor meer informatie en een geweldig nieuw bedrijfsinterieur.

Related Posts

Het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek is niet iets dat u zomaar beslist

VACATURES: ambitieuze schadebehandelaars

Internetproviders vergelijken