Blog

Home / G9 LED-lampen Beschrijving

G9 LED-lampen Beschrijving

Date : Oct 06, 2016 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: , , ,

Coastalmortgageservices

G9 LED lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om de best mogelijke ervaring uit het vervangen van uw bestaande halogenen te garanderen. Het is gemaakt met 36 surface mount diodes (SMD) en zonder de beperking van een behuizing, bieden deze ook een enorme 360 ​​° stralingshoek.

Ze zijn ook gemaakt met 5050 chips, één van de helderste chips momenteel in LED productie voor maximale helderheid en efficiëntie.

Met behulp van slechts 5.5W, zijn produceren deze G9 LED lampen een verbazingwekkende 540 lumen. Het equivalent daarvan zou een 60W gloeilamp betekent grote besparingen op uw energierekening terwijl ook milieuvriendelijk zijn.

Deze G9 LED-lampen heeft net ingangsspanning (240V AC), en dus niet van een externe transformator nodig. Het zal rechtstreeks passen in uw bestaande G9 fittingen, maar controleer dan uw uitrusting afmetingen als sommige G9 standaard LED lampen zijn aanzienlijk groter dan hun tegenhangers halogeen. 

Ideaal voor: Desk verlichting en accentverlichting. Vaak gebruikt in bureaulampen en onder-kast verlichting of middelpunt lampen.

Blijvende 50.000 uren in vergelijking met een halogeen lamp die slechts 2000 uur duurt, deze lampen betalen zichzelf binnen 6 maanden na de installatie. Huiseigenaren en bedrijven kunnen nu gaan jaren zonder het gedoe van het ooit te hebben om een ​​lamp te vervangen.

Deze G9 LED-lampen zijn voorzien van schokken en trillingen bestand tegen technologie, en omdat er geen gloeidraad ooit burn-out of inbraak ze aanzienlijk koeler dan standaard gloeilampen uit te voeren.

Deze hoge output vervanging G9 LED-lampen zijn verkrijgbaar in zowel koele en warme witte kleur spectrum’s, beschikbaar als dimbare als standaard.

https://leds-depot.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2021.