Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Het beste ICT bedrijf in Veenendaal

Ik heb nog nooit zo’n fijn ICT bedrijf uit Veenendaal gehad die mijn bedrijf zo goed heeft geholpen. Eerst hadden we een ander bedrijf ingeschakeld die ons verder zou helpen met de ICT afdeling. Maar we merkte al meteen dat deze mensen niet veel ervaring hadden en de ICT werd op het kantoor er ook niet beter op. Daarom besloten we met dit bedrijf te stoppen en verder te zoeken naar een ander.

Wat kan het ICT bedrijf uit Veenendaal voor u betekenen?

Meestal zoeken we een ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal op die bij ons ook komt werken op kantoor. Dat vinden we fijn om mee te werken en is makkelijker met communiceren naar elkaar. Bovendien kan deze persoon dan onze andere personeelsleden wat bij leren over de grote wereld van ICT. Maar dan hadden we wel iemand nodig die al meerdere jaren ervaring heeft en die ons echt iets nieuws over ICT kan leren. Uiteindelijk na een tijdje zoeken naar verschillende bedrijven kwamen we bij Xantion terecht. Daar konden we op gesprek om te kijken of het wel echt iets voor ons was en om te kijken of ze ook goede ervaring hadden in ICT. Daar hoefde ons geen zorgen te maken want dat hadden ze wel!

De beste service ooit!

Al toen we binnenkwamen, hadden we meteen een goede gevoel over Xantion. Ze waren erg vriendelijk en het gesprek met de medewerker ging ook soepel. Daarnaast kregen we ook meteen te zien wie ons dan bij het bedrijf zou komen helpen en hoeveel het ongeveer ging kosten voor ons bedrijf. Dit was redelijk goedkoop, dus we gingen ervoor en hopen op het beste. We kunnen echt niet meer zonder de ICT medewerker van Xantion. Ons ICT gaat super snel en we hebben er totaal geen last meer van sinds hij er werkt.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten die Xantion aanbiedt aan andere bedrijven? Bekijk dan eens de website van Xantion via www.xantion.nl voor meer informatie over de diensten en werkwijze hoe ze te werk gaan in uw bedrijf.

Related Posts

Online marketing bureau Leiden voor uw SEO-campagne

Een deskundige advocaat in Ede

Deskundigheid bij uw re-integratie tweede spoor