Blog

Home / Het vinden van een goed incassobureau in Rotterdam

Het vinden van een goed incassobureau in Rotterdam

Date : Apr 03, 2019 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

Al een tijdje waren wij op zoek naar een goed incassobureau in Rotterdam. Het lukte ons namelijk keer op keer maar niet om geld te vorderen van een debiteur die verzuimde te betalen. Op een gegeven moment vonden wij dat ons dit veel te veel tijd begon te kosten en besloten wij op zoek te gaan naar een goed incassobureau in Rotterdam. Via-via probeerden wij erachter te komen welk incassobureau in Rotterdam goed bekend stond en zo een goed incassobureau te treffen. Op die manier kwamen wij terecht bij Incassonet. Dit incassobureau uit Rotterdam heeft ons blij verrast en wij zijn dan ook erg blij met onze keuze voor dit incassobureau. In dit artikel leggen wij u graag uit waarom wij zo blij zijn met dit incassobureau uit Rotterdam en waarom wij hen ook zeker aan u aanraden! Bekijk dit incassobureau in Rotterdam.

Onze keuze voor dit incassobureau uit Rotterdam

In eerste instantie was het vinden van een goed incassobureau in Rotterdam een erg lastige klus voor ons. Door de vele aanbieders zagen wij op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer en wisten wij niet goed meer waar wij moesten zoeken. Toen wij op een gegeven moment alles helder onder elkaar begonnen te zetten, kwamen wij wel tot de conclusie dat Incassonet de beste aanbieder qua incassobureaus in Rotterdam voor ons is. Wij zijn hier dan ook erg blij mee en hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. De rRotterdamn waarom wij uiteindelijk voor Incassonet hebben gekozen, is omdat zij al veel tevreden klanten hadden en omdat de werkwijze ons aansprak. Hierdoor besloten wij meteen contact met hen op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden. Dit eerste contact verliep meteen erg soepel en daarom raakten wij meteen erg enthousiast. Wij besloten hierdoor om meteen om de tafel te gaan met Incassonet en alle mogelijkheden en onze wensen met hen te bespreken.

Een aanrader

Dit is allemaal op een erg goede manier verlopen waardoor wij met een fijn gevoel terugkijken op de tijd met Incassonet. Wij raden Incassonet zeker aan anderen aan en maken in de toekomst graag weer gebruik van hen.


Comments are closed.

© Copyright 2020.