Blog

Home / Hoe ziet een woning eruit over 10 jaar?

Hoe ziet een woning eruit over 10 jaar?

Date : Apr 30, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

De woningmarkt is de laatste tijd weer ontploft. De huizenprijzen stijgen de pan uit en voor iedere woning waar je mogelijk interesse in zou kunnen hebben, moet je concurreren met tientallen andere geïnteresseerden. Het ziet er dan ook naar uit dat je de komende 10 jaar nog wel in jouw huidige stekkie moet vertoeven. Nu we dit hebben vastgesteld, biedt dit ons een mooie kans om alvast naar de toekomst te kijken. Want hoe ziet een woning van de toekomst eruit? Bijvoorbeeld over 10 jaar?

Nieuwe energie

Over 10 jaar maakt een woning bijna geheel gebruik van ‘nieuwe’ energie. Dit gaat verder dan alleen groene stroom. Het zou er eigenlijk voor moeten zorgen dat woningen grotendeels zelfvoorzienend kunnen zijn. De twee hoofdcomponenten die hiervoor zorgen zijn duurzame daken en warmtepompen.

Duurzame daken

Vooral bij de daken van woningen valt nog een hoop winst te behalen. Wanneer deze goed geïsoleerd zijn, genoeg groen hebben én zijn voorzien van zonnepanelen, ben je niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen en kun je zelf het hoofd boven water houden. Een partij die jou hierin kan adviseren, is Dakster Dakbedekking.

Warmtepompen

Warmtepompen zullen op den duur de ouderwetse cv ketel geheel vervangen. Vanaf 2021 is het zelfs verplicht om een (hybride) warmtepomp te nemen als jouw oude cv ketel ermee opgehouden is. Warmtepompen zijn zeer energiezuinig en verbruiken stukken minder stroom dan een ouderwetse cv ketel. Warmtepomp Benelux BV is een betrouwbare installateur van warmtepompen, die je van advies kan voorzien hierin.

Professionele woningbeveiliging

Over 10 jaar zullen woningen bovendien zijn voorzien van een professionele beveiliging. Denk hierbij niet aan een standaard slotje in de voor en achterdeur, maar complexe, moderne toegangscontrole, zodat alleen jij en andere leden van het gezin naar binnen kunnen. Dit is niet zomaar te kraken door inbrekers. De partij die meer over deze toegangscontrole kan vertellen, is Arend Beveiliging.

 

http://dakster.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2020.