Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Isolatieglas bestellen

Isolatieglas: ga ook voor betere isolatie!

Isolatieglas: wie kent het niet? Toch zijn er nog veel woningeigenaren die niet overal isolatieglas hebben laten plaatsen. Dat is vreemd, want dit glas – ook wel dubbelglas, HR+, HR++ of HR+++-glas geheten – heeft veel voordelen vergeleken met het reguliere enkel glas. Zorg daarom dat je ook op plekken waar nog enkel glas zit, veelal in bijkeukens en raamwerk van oudere woningen, dubbelglas laat plaatsen. Als je handig bent als doe-het-zelver, kun je het glas tegenwoordig ook voordelig online bestellen, laten bezorgen en zelf plaatsen. Er zijn online glasaanbieders, zoals De Glaskoning, waar je én goedkoop isolatieglas kunt kopen én dit kunt laten plaatsen door een expert.

Pluspunten van isolerend glas

Maar wat heeft isolerend glas precies voor pluspunten? Heeft deze glassoort nog meer te bieden dan alleen extra thermische isolatie? Jazeker. Reken bijvoorbeeld op de volgende voordelen: 

  • Naast warmte-isolatie heeft isolatieglas als voordeel dat dit glas ook akoestisch extra isoleert. Als het buiten regelmatig rumoerig is door schreeuwende buurtkinderen, kan isolerend glas de geluidsoverlast flink reduceren. 
  • Met dubbelglas wordt het niet alleen gevoelsmatig aangenamer in huis. Ook bespaar je aanzienlijk op de energierekening. De kachel kan immers lager gezet worden. 
  • Isolatieglas is vandaag de dag voordelig online te bestellen via de glasgroothandel. Door dit glas online te bestellen spaar je niet alleen flink wat geld uit, maar maak je het jezelf ook lekker makkelijk: het glas wordt gewoon thuisbezorgd! 

 

Bestel nu online sterk dubbel glas op maat

Zoek je voordelig en sterk dubbelglas, bekijk dan eens het brede assortiment glasplaten van Glaskoning. Bij deze voordelige online glashandel kun je terecht voor tal van glassoorten, die precies op maat voorgesneden en bij jouw thuis of op het bedrijf afgeleverd worden. Eenvoudiger aan goed isolatieglas komen is niet mogelijk!

Related Posts

Loodgieter voor sanitaire diensten

VACATURES: ambitieuze schadebehandelaars

Behandelingen met specialisme