Blog

Home / LED strips plaatsen of het plafond

LED strips plaatsen of het plafond

Date : Jun 14, 2016 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: ,

Coastalmortgageservices

Led strip

Veel mensen die hebben gekozen voor een led strip, vanwege de vele voordelen die led verlichting met zich meebrengt. Al deze voordelen gelden uiteraard ook voor led strips. De strips zijn bijvoorbeeld goedkoper in aanschaf en gebruik, beter voor het milieu enzovoorts.

Voordelen led strip

In het verleden was led verlichting relatief duur, maar dat is niet meer. De prijs van deze vorm verlichting is aardig gedaald vanwege het internet. Op het internet kun je deze verlichting vinden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Dit komt vanwege de enorme concurrentie die er heerst. Veel leveranciers kunnen vrij goedkoop aan deze lampen komen en hoeven er dus niet zoveel voor te vragen. Daarbij hebben webshops vaak minder kosten dan fysieke winkels.

Maar niet alleen met betrekking tot de aanschaf zijn deze lampen voordelig, maar ook met betrekking tot het gebruik van deze led strips. Led strips verbruiken namelijk minder stroom dan andere led lampen en dat kan aardig oplopen. Een led strips gebruikt namelijk maar ongeveer 15% van wat andere lampen verbruiken. Op termijn ga je dit merken aan de energierekening, zeker als je meerdere lampen gaat vervangen met led verlichting. Voor de portemonnee zijn led lampen op langere termijn ook zeer voordelig, bent een dief van je portemonnee als je dit niet doet.

Verder gaan de lampen velen malen langer mee, waardoor ze een stuk gunstiger zijn voor het milieu. Er is namelijk minder vuilnis dat op een milieu onvriendelijke manier moet worden verbrand. Hierdoor komen er minder schadelijke stoffen in de atmosfeer.

Uiteraard zijn ere nog vele andere voordelen te bedenken, maar dit zijn wel de voornaamste waarom veel mensen kiezen voor een led strip boven andere soorten verlichting strips. Zit jij ook over led strips na te denken, dan raden wij dat ten zeerste aan, gezien de vele voordelen die deze vorm verlichting te bieden heeft.

 

https://www.leds-depot.be/led-strips.html

Comments are closed.

© Copyright 2021.