Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Makelaar in Veenendaal gezocht?

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal? Dan zit u goed bij Zonnenberg Makelaardij, wij hebben al jaren ervaring in het verkopen en aanschaffen van huis voor onze klanten. Wanneer u voor ons kiest, is de verkoop van uw woning van start tot einde geregeld. Doordat wij ons focussen op de verkoop, bent u vrij om uw aandacht te besteden aan de dingen die er werkelijk toe doen. Verhuizingen regelen zijn al druk en stressvol genoeg, wij zorgen ervoor dat het allemaal een stukje makkelijker wordt. 

Waardebepaling met de makelaar in Veenendaal

Met ons als uw makelaar in Veenendaal kunt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling door ons laten uitvoeren. Dit kan het geval zijn wanneer u uw woning wilt verkopen, maar ook wanneer u nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning zonder dat u van plan bent om het te verkopen. Welk geval het ook mag zijn, Zonnenberg Makelaardij komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en volledig vrijblijvend advies op maat te geven!

Huizen die binnenkort te koop staan!

Er zijn nog meer voordelen te behalen door te kiezen voor Zonnenberg Makelaardij! U bent vast bekend met de uitdrukking: de eerste slag is een daalder waard. Dit houdt in dat u bij ons een unieke vermelding voor Funda kunt krijgen. Mensen die woningzoekend zijn worden dan via verschillende manieren geïnformeerd, en gelijk in de gelegenheid gesteld om te reageren. Voor beide partijen is dit een win-win situatie!

Sociale media

Zonnenberg Makelaardij zit net zoals veel organisaties en bedrijven tegenwoordig op sociale media! Dit doen we vooral omdat we meer bereik willen creëren voor onze doelgroep, en bovendien relevanter bereik willen creëren. Veel starters zoeken tegenwoordig op sociale media naar potentiële woningen, en hier spelen we graag op in. Ons marketing team zoekt dan naar de beste aanpak voor het adverteren van uw woning, en stelt vervolgens een doelgericht marketingplan op. U bent op deze manier verzekerd dat uw woning op de beste manier gepresenteerd wordt via alle relevante kanalen. Dit leidt vaak tot snel resultaat!

Related Posts

Het uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek is niet iets dat u zomaar beslist

Bewindvoering in Ede gezocht

Een mantelzorgwoning voor een familielid