Blog

Home / Milieuvriendelijke PET fles door gerecyclede afvalproducten

Milieuvriendelijke PET fles door gerecyclede afvalproducten

Date : Oct 12, 2017 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: ,

Bij de productie van een PET fles is het mogelijk dat er veel restafval wordt afgescheiden. Met de gedachten bij de volgende generaties wordt dit afval zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt binnen het productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een PET fles. De PET uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product PETgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

De perfecte decoratie van uw PETfles

Als ondernemer wilt u natuurlijk de perfecte verpakking voor uw producten. Gelukkig is PET Power uw partner bij uitstek. Een aansprekende verpakking zegt natuurlijk dan ook meer dan 1.000 woorden en kan ervoor zorgen dat de consument toch net overstag gaat om uw product aan te schaffen. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw PET fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze PET fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Stel uw eigen PET fles samen met slechts een paar muisklikken

Kies voor flessen met pompjes van PET Power. Men zal uw geschikte partner zijn voor het produceren van uw gewenste PETfles. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen PET fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit PET flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.


Comments are closed.

© Copyright 2019.