Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

No cure no pay incasso

Bij Van Loon Incasso Advocaten hanteren wij de ‘no cure no pay’ regeling. Dit houdt in dat als wij niets (kunnen) incasseren, dan hoeft u daar ook niets voor te betalen. Als wij wel (kunnen) incasseren, dan betaalt u het bedrag dat in rekening is gebracht bij de debiteur. De debiteur zal uw incassokosten weer terugbetalen waardoor het u uiteindelijk ook niets zal kosten. Deze regeling is volledig opgesteld en vastgesteld in de Wet Incassokosten. Wij begrijpen dat u niet zomaar een incassobureau inschakelt en dat het vaak een hele stap kan zijn om dit uiteindelijk echt te doen. Echter is het natuurlijk erg vervelend als één van uw debiteuren de factuur open laat staan en niet betaald. In dat geval kunnen wij u bij van Loon helpen.

Hoe werkt no cure no pay incasso?

Zoals u al kon lezen gaat het bij no cure no pay incasso als volgt: het traject wordt gestart met een buitengerechtelijke incasso. Hierbij sturen wij vanuit uw naam een brief naar de debiteur over de betaling. Als uw debiteur niet betaalt, dan betaalt u ook niets aan van Loon. Als uw debiteur het volledige bedrag betaalt (hierbij gaat het om de factuur vanuit u als onderneming mét de extra incassokosten vanuit van Loon gerekend), dan betaalt u de incassokosten aan ons. Uiteraard moet de debiteur dit weer aan u betalen. Betaalt de debiteur maar een gedeelte van de factuur en de incassokosten? Dan wordt dit van onze vergoeding afgehaald en hoeft u niet extra in te leggen. Deze regeling heeft een slagingspercentage van maarliefst 92% tijdens onze incassozaken. Een buitengerechtelijke incasso kost u dus helemaal niets en het kost enkel vijf minuten om een vordering in te dienen bij van Loon.

Van Loon

Bij van Loon zijn wij al werkzaam in het vak sinds 1975. Wij zijn gevestigd in Veenendaal en doen er alles aan om u kosteloos te kunnen helpen. Als u voor ons kiest, krijgt u vele voordelen. Door onze krachtige uitstraling, worden wij sneller serieus genomen en gaan debiteuren sneller over tot betaling. Ook kunt u bij ons profiteren van een snelle werkhouding – alle vorderingen die voor 16.00 ingediend worden, worden dezelfde dag nog in actie gebracht.

Related Posts

Bedrijfsbeveiliging doe dat met een draadloos alarmsysteem

Bewindvoering in Ede gezocht

Professionele slotenservice Ypenburg