Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

NuCall: Vast, mobiel en internet

Bij NuCall bent u aan het adres als u op zoek bent naar een verbinding om altijd én overal bereikbaar te kunnen zijn. Wij geloven erin dat bereikbaarheid voor klanten maar ook voor personeel zeer belangrijk is om succesvol te kunnen zijn. Veel klanten vinden het belangrijk om op ieder gewenst moment iemand aan de lijn te kunnen krijgen als zij een vraag hebben of een probleem ervaren. Een gemiste oproep is verleden tijd met onze diensten. Bekijk de website van NuCall.

De diensten van NuCall

Bij NuCall kunt u profiteren van diverse diensten om uw bereikbaarheid te vergroten. Eén van onze diensten is de ‘NuVoIP’. Dit is een telefooncentrale in een cloud waarmee u uw gesprekken opbouwd via internet. Binnen de NuVoIP hebben wij drie verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen. De eerste is de ‘NuVoIP Complete’. Deze is ideaal als uw bedrijf bestaat uit maximaal 25 werknemers. Wij beheren uw centrale en beveiligen al uw data. Ook kunt u profiteren van extra’s als een keuzemenu wanneer uw klanten uw bellen of de integratie met uw Outlook accounts. Het tweede abonnement is de ‘NuVoIP professional’. Deze raden wij aan als u een middelgroot bedrijf bent met maximaal 250 werknemers. Alle functies vindt u hierin terug en kunt de functie integreren met de CRM-pakketten. Ook kunt u deze functie koppelen met meer dan één vestiging. Het laatste abonnement is de ‘NuVoIP Corporate’. Deze is geschikt als u een groot bedrijf heeft. Bent u alleen op zoek naar een telefoonabonnement? Dan kunt u ook kiezen voor onze dienst ‘NuMobile’. Als u kiest voor NuMobile dan analyseren wij uw belgedrag en dataverbruik en gebruiken deze gegevens voor het vinden van het abonnement dat het beste bij u past. Andere voordelen van NuMobile zijn dat u onbeperkt kan bellen en sms’en voor één vast bedrag per maand, u kunt gebruik maken van een multisim en u krijgt ook inzicht in uw gegevensgebruik via de portal. 

Persoonlijk advies

Wilt u graag weten wat het beste past bij u en uw bedrijf? Dan kunt u rustig eens al onze diensten bekijken op onze website. Ook kunt u ervoor kiezen om contact op te nemen met onze adviseur. Onze adviseur gaat dan samen met u kijken naar uw mogelijkheden.