Blog

Home / Oud goud verkopen

Oud goud verkopen

Date : May 03, 2018 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: , ,

Coastalmortgageservices

De waarde van uw oud goud

Oud goud verkopen klinkt alsof het hier om goud met minder waarde gaat. Onzin natuurlijk, want goud is goud en blijft dit ook ongeacht of het nu net gedolven is of dat het al heel lang meegaat. Dit betekent dus ook dat de waarde van uw oude sieraden en andere gouden artikelen afhangen van de actuele prijs van goud en dat een oude, beschadigde ketting gewoon nog heel veel waard kan zijn. De waarde van uw goud hangt uiteraard wel af van het aantal karaats.

Waarom zou je oud goud verkopen?

Misschien heeft u geld nodig, of heeft u nog sieraden liggen die voor u geen waarde meer hebben. Uw gouden sieraden en munten zijn zeker geld waard! Toch jammer als deze sieraden of munten ongebruikt liggen te verstoffen terwijl u er verder geen waarde aan hecht. Verkopen kan een optie zijn. Wilt u hier toe overgaan voor het geld, hou dan de actuele goudprijs in de gaten!

Oud goud verkopen in Harderwijk of Dronten

In Harderwijk en Dronten kunt u voor de verkoop van uw oud goud (of zilver) terecht bij Zuyver Juweliers. Uw oude goud kan gebruikt worden om een nieuw sieraad mee te bekostigen. Maar natuurlijk kunt u de waarde ook in contanten uitbetaald krijgen. Er is echter nog een derde mogelijkheid wat u met uw oude sieraden kunt doen. U kunt hiervan namelijk ook een nieuw sieraad laten maken. Uw oude artikelen worden omgesmolten en door deskundige goudsmeden omgetoverd tot een prachtig sieraad die helemaal naar uw wensen wordt gemaakt. Hierbij is de actuele goudprijs dan niet van belang. U levert immers zelf de grondstof. Wilt u van deze mogelijkheden gebruik maken, vergeet dan niet uw legitimatie mee te nemen!

http://www.zuyverjuweliers.nl/oud-goud-inleveren/

Comments are closed.

© Copyright 2020.