Blog

Home / Salarisservice

Salarisservice

Date : Apr 12, 2019 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: ,

Coastalmortgageservices

Wanneer je een beginnend bedrijf hebt, kan het lastig zijn om te weten wat je precies moet doen qua werkkostenregeling. Hoe zit het met elke werknemer die aanneemt van verschillende leeftijd en wat zijn hun rechten? Hoeveel mag je ze minimaal betalen voor het werk dat ze doen en krijgen ze aanspraak op extra of juist minder inkomsten, omdat ze bepaalde dingen wel of niet beschikken?

Stel je neemt een minderjarig persoon aan, moet je ook weten hoe het zit met loonheffingskorting als zij meerdere baantjes heeft. Krijgt diegene wel genoeg pauze in een werkdag? Vanaf vier uur werken heeft hij/zij recht op een kwartier doorbetaalde pauze. Ze mogen niet meer dan negen uur per dag werken en schooltijd valt daar ook onder. Ook moeten ze minimaal twaalf uur rust krijgen tussen werktijden in. Allemaal regels die je niet zo snel zou bedenken.

Maar ook met meerderjarigen heb je verschillende stenen waar je tegen aan kan botsen, als zij een bepaalde uitkering hebben, mogen ze dan überhaupt wel werken? Hebben ze recht op extra of minder loon?

Gelukkig hoeft u al deze dingen niet zelf te gaan opzoeken of regelen. Een bedrijf als CBBS kan u hier gemakkelijk bij helpen. Zij hebben jarenlange expertise opgebouwd in het kader van salarisservice. Ze hebben een online platform opgebouwd waar u gebruik van kunt maken tegen een betaling. Met dit platform kunt u uw financiële administratie inzien. Daarnaast kunt u deze salarisservice koppelen met het HR dashboard. Daarmee heeft u met één druk op de knop een totaaloverzicht van uw personeelsinformatie en salarisadministratie.

U krijgt inzicht op de salarisstroken, loonstaten, journaalposten, jaaropgaven, loonkosten per uur en bijvoorbeeld aangifte loonheffingen pensioen. Dit alles natuurlijk overzichtelijk en makkelijk bereikbaar. Voor vragen zijn wij op werkdagen tussen kantoortijden voor u beschikbaar.

Maak het uzelf niet moeilijker dan het hoeft te zijn. We weten dat de meeste mensen geen financiële helden zijn, daarom willen wij u helpen.

https://www.cbbs.nl/

Comments are closed.

© Copyright 2020.