Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Telefoonservice een must voor elk bedrijf

Telefoonservice een must voor elk bedrijf

Als je moet kiezen, kies je dan liever voor een telefonist(e) of toch een telefoonservice? Als je op zoek bent naar iemand die de perfecte receptionist(e) vertegenwoordigt, kies je natuurlijk voor iemand die slim, opgetogen, betrouwbaar én altijd bereikbaar is. En dat allemaal voor de juiste prijs. Een goede telefonist(e) laat de beller zich de belangrijkste persoon op aarde voelen. Vooral klanten en potentiële klanten. Hij/zij screent de gesprekken, geeft voorrang aan alle gesprekken en wanneer het een dringend telefoongesprek is, zorgt hij/zij ervoor dat betrokken personen er zo snel mogelijk van af weten. Helaas zijn dit soort telefonisten tegenwoordig zeer beperkt of hebben al een geweldige werkgever.

Een telefoonservice die elk bedrijf zich wenst

De telefoonservice van Freevoice is van dat zeer hoge en professionele niveau dat stiekem elk bedrijf nastreeft maar niet precies weet hoe dit voor elkaar te krijgen. Het is precies wat elk bedrijf nodig heeft. Met deze telefoonservice is uw bedrijf zo gewenst, 24/7/365 telefonisch bereikbaar. Deze professionals zorgen ervoor dat u al uw berichten ontvangt, uw klanten verbaast, uw prospects verrast en zij helpen u bij het opbouwen van uw bedrijf. U hoeft niet via een uitzendbureau op zoek naar dé perfecte telefonist(e). U hoeft geen kostbare tijd te stoppen in het zoeken naar een nieuwe telefonist(e). U heeft ook geen extra werkgeverslasten.

Behandelt uw overflow

Als u vaak meer telefoontjes in één keer krijgt dan iemand anders aankan, dan is deze service zeker voor u geschikt. Zo werkt het: Uw klant belt uw kantoor en in plaats van een bezetmelding krijgt hij of zij een medewerkster van Antwoordservice.nu aan de lijn. De telefoniste neemt een accuraat bericht aan en neemt onmiddellijk contact met u op. Dit alles betekent dat u nooit meer een gesprek zult missen. Zelfs tijdens de zwaarste bel periodes.

Antwoordt ook na sluitingstijd

Uitzonderlijke antwoorddiensten stoppen niet aan het eind van de dag. Want in de multi-time-zone wereld van het internet is de dag nooit echt voorbij. Het maakt dus niet uit wanneer uw klanten of prospects bellen – ‘s nachts, in het weekend of op feestdagen bereiken ze een echt, live, vriendelijk en professioneel persoon die hen kan helpen met hun behoeften. Heel wat anders dan in een voicemailbox gedumpt te worden en de oproep uren of dagen niet beantwoord te worden. Een situatie die er vaak toe leidt dat de volgende oproep naar uw concurrent wordt gedaan.

In een noodgeval aanwezig zijn

Wanneer zich een noodsituatie voordoet, is het belangrijk om beschikbaar te zijn om uw klanten te helpen. Het team van Antwoordservice.nu zal er zijn om uw telefoons te beantwoorden tijdens vrijwel alle soorten rampen.

Klinkt groot

Met deze service kan zelfs het kleinste bedrijf klinken als een grote multinational. Een gepolijste, professionele stem die uw telefoon beantwoordt, kan een belangrijke factor zijn bij de groei van uw bedrijf.