Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

VACATURES: ambitieuze schadebehandelaars

Vacatures voor schadebehandelaars met ambitie

Ben je schadebehandelaar? Heb je plezier in je werk en ben je toe aan een volgende stap? Dan zijn we op zoek naar jou. Want Rochewood heeft regelmatig vacatures voor schadebehandelaars.

Vaak gaat het om detachering, maar regelmatig zoeken we ook naar interim schadebehandelaars, freelancers, trainees of naar schadebehandelaars die in dienst willen treden bij een van onze opdrachtgevers. De kenmerken die we zoeken in onze schadebehandelaars zijn: de ambitie om waardevol te zijn voor de opdrachtgever, liefde voor het vak en de wil om het beste uit jezelf te halen.

Vacatures voor schadebehandelaars die perfect passen bij onze opdrachtgevers

Laten we ons eerst voorstellen. Rochewood is een succesvolle dienstverlener in de financiële sector.

De banken en verzekeringsbedrijven die we tot onze klantenkring mogen rekenen waarderen ons om de perfect passende medewerkers die we steeds weer weten te leveren. Dat is een kwaliteit die niet uit de lucht komt vallen, maar te verklaren is doordat we bij elk verzoek om ondersteuning goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en goed kijken naar de organisatiecultuur van de opdrachtgever. Daarna benaderen we onze best passende medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Pas als de medewerker enthousiast is, arrangeren we een ontmoeting. Daardoor matcht de medewerker die we voorstellen perfect met het opgestelde profiel. Op deze manier hebben we de afgelopen jaren heel veel schadebehandelaars geplaatst bij een van onze opdrachtgevers.

Staat onze werkwijze je aan, wil je worden ingezet bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers en denk je perfect te passen in hun profiel? Reageer dan op een van onze vacatures voor schadebehandelaars.

Vacatures voor schadebehandelaars die deel willen uitmaken van het Rochewood-team

Ben je geïnteresseerd om je carrière voort te zetten bij Rochewood? Dan kun je uiteraard rekenen op onze prima arbeidsvoorwaarden en onze coaching om snel je draai te vinden bij een van onze opdrachtgevers. We organiseren regelmatig bijeenkomsten waarop je met Rochewood collega’s samenkomt om gezellig ervaringen uit te wisselen. Het is belangrijk dat je voelt dat je er niet alleen voorstaat, maar deel uitmaakt van het Rochewood-team.

Daarnaast vinden we het cruciaal dat we, samen met de opdrachtgever en met jou, periodiek je voortgang evalueren: er is geen leukere én betere manier om te groeien. En natuurlijk stimuleren we je om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen, zodat je nog beter je persoonlijke groei kunt realiseren.

Kijk dus snel op onze website naar vacatures voor schadebehandelaar of neem contact met ons op.

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/

Related Posts

De actuele goudprijs is voor jou van belang als je goud wil verkopen.

De HP PageWide printer, van Repromat

Kwaliteit hoeslaken 90×200 cm