Blog

Home / Voordelen van een telefoondienst

Voordelen van een telefoondienst

Date : Jul 22, 2016 Category : Business / Financial Services
Author: Tags: ,

Coastalmortgageservices

Vindt u als ondernemer al die gemiste oproepen ook vervelende. Wordt u ook telkens onderbroken tijdens het werk doordat er weer een telefoontje binnenkomt. Optimaliseer je werkactiviteiten en laat de telefoon opnemen door een externe partij. Een externe partij die gespecialiseerd is in het beantwoorden van de telefoon voor bedrijven. Bizziphone biedt u een antwoordservice zodat u aan uw klanten kunt verzekeren echt tussen kantooruren bereikbaar te zijn. Dit leidt tot tevreden klanten waardoor u als bedrijf ook een beter imago krijgt omdat klanten echt het gevoel krijgen echt op u als bedrijf te kunnen bouwen.

Een abonnement afsluiten bij Bizziphone gaat heel gemakkelijk. Zo kun je je nu online aanmelden om de eerste 30 dagen Bizziphone uit te proberen. Dit kost u niks en is geheel vrijblijvend. Daarna kunt u het nog elke maand opzeggen. Na het aanmelden wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om vervolgens verschillende dingen door te bespreken. Zo kunt u op dat moment helemaal aangeven hoe u wenst dat de telefoon moet worden beantwoord. Natuurlijk zijn het professionele telefonisten die de telefoontjes zullen beantwoorden maar het is belangrijk dat de telefonisten goed worden ingelicht over het bedrijf. Zodoende kunnen de gesprekken zo goed mogelijk kunnen worden beantwoord.

Nadat u wensen zijn afgestemd met de telefonisten kunnen de telefoontjes worden doorgeschakeld. Vanaf het moment dat de telefoontjes kunnen worden doorgeschakeld staat de telefoniste klaar om elke gesprek aan te nemen. Vanaf dat moment kunt u zorgeloos verder met uw bedrijfsactiviteiten zonder telkens gestoord te worden met telefoontjes. Van elke gesprek wordt er een rapportage gemaakt. Deze rapportages ontvangt u dagelijks. Zo kunt u op een tijdstip wanneer dit uitkomt de rapportages doorlezen en blijft u altijd op de hoogte.

Loop geen klanten mis en wees altijd bereikbaar. Dit kan door middel van een antwoordservice zoals Bizziphone. Zo hebben uw klanten altijd iemand aan de lijn.

https://www.bizziphone.com/

Comments are closed.

© Copyright 2020.