Coastal mortgage services
Image default
Business / Financial Services

Waarom een young professional aannemen

Als u een eigen bedrijf heeft dan weet u als geen ander dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen sollicitanten. De één heeft al tien jaar werkervaring, terwijl de ander misschien net één jaar werkervaring heeft. Toch is het niet altijd verkeerd om te kiezen voor de sollicitant die beschikt over weinig werkervaring. Het aannemen van een young professional heeft diverse voordelen. In deze blog leggen we uit wat deze voordelen zijn. Tip: dit artikel is ook handig om te lezen als u zelf een young professional bent. Met onderstaande punten kunt u wellicht uw potentiele werkgever overtuigen.

De voordelen

Door een young professional aan te nemen investeert u in de organisatie. Dit wil zeggen dat pas afgestudeerde jongeren met een hele andere blik naar het werkveld en uw organisatie kijken. Junior en senior professionals kunnen veel leren van elkaar. Dit kan resulteren in nieuwe ideeën, ontwikkelingen en trends. Nog een voordeel is dat young professionals de kennis meenemen die ze hebben opgedaan binnen hun opleiding. Bovendien zijn ze opgegroeid met de computer, waardoor ze snel bepaalde systemen leren.

In contact komen met young professionals?

Wilt u graag in contact komen met young professionals? Brooklyn Group helpt u hier graag mee. Wij hebben veel financieel en juridisch talent in huis die we kunnen onderbrengen bij u als opdrachtgever. Klinkt goed? Neem dan zeker even contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Young professional gezocht!

Brooklyn Group is altijd op zoek naar nieuw juridisch en financieel talent. Dus bent of kent u een young professional? Neem dan eens een kijkje op onze vacature pagina.

http://brooklyn-group.nl/

Related Posts

NuCall: Vast, mobiel en internet

Airco bedrijf Den Haag

Bewindvoering in Veenendaal