Blog

Home / Website laten bouwen

Website laten bouwen

Date : Mar 04, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

 

Ook graag een website laten bouwen door een ervaren webdesign bureau? SAM Design levert topkwaliteit webontwikkeling waarmee u uw image kunt uitdragen naar de klant. Tegenwoordig gebeuren veel online aankopen en dienstverlening via het web. Als bedrijf kunt u daarom niet achterblijven en zult u een website moeten laten bouwen door een professionele partij.

Wij zijn die partij van website bouwers die uw bedrijfssite op maat kan maken om vervolgens uw conversie te verhogen. Daarvoor maken we gebruik van CMS zoals WordPress, maar maken we uw homepagina tevens responsive. Al met al hebt u webdesigners nodig om de perfecte website te laten bouwen.

Website met WordPress

Ga in zee met ons webdesign bureau en kies ervoor om een website te laten bouwen met WordPress. Door middel van dit handige CMS kunt u uw website in no-time operationeel maken en kunt u zorgen voor een bijzonder gebruikersvriendelijke backend werkomgeving.

Door een dergelijke internetsite te laten maken kunt u met grote eenvoud al uw content overzien en is het mogelijk uw pagina’s snel te beheren. Een inbouwde zoekfunctie maakt het doorzoeken van content erg gemakkelijk. Verder kunnen onze website bouwers alle nieuwste modules en extensies voor u installeren zoals WooCommerce. Daarnaast zijn het Magento, Drupal en Joomla! CMS ook valide keuzes om daarmee een website te laten bouwen.

Professionele website bouwers

Naast het laten bouwen van een website die gebruikersvriendelijk is wilt u natuurlijk dat deze ook klantvriendelijk is gemaakt. Daar komen onze professionele website bouwers bij kijken. Deze webdevelopers zijn op de hoogste van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en webdesign er kunnen daarom het webontwerp leveren waarmee u klanten kunt bereiken.

Zo maken we bedrijvensites responsive. Dat wil zeggen dat deze korte laadtijden hebben en dat deze door de responsiveness goed zichtbaar zijn op moderne apparatuur met internetverbinding zoals tablets en smartphones. U verlaagt daarmee de bounce rate en zorgt voor goede navigeerbaarheid. Zodoende kunt u meer bezoekers uit het web halen door uw website te laten bouwen door ons professionele webdesign bureau.

 


Comments are closed.

© Copyright 2020.