Blog

Home / Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider

Date : Feb 01, 2018 Category : Business / Financial Services
Author:
Coastalmortgageservices

De Nederlandse Provider levert zakelijk VoIP bellen voor ondernemers. Zeker nu ISDN stopt is de overstap naar VoIP het overwegen waard omdat VoIP een goed alternatief is voor ISDN. Bij De Nederlandse Provider heeft u de keuze tussen Hosted VoIP en VoIP bellen met een SIP Trunk. En natuurlijk kunt u ook overstappen naar de zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider als u geen ISDN heeft.

Het overstappen naar De Nederlandse Provider wordt snel en soepel geregeld.

Nadat samen met u de behoeften van uw organisatie in kaart is gebracht ontvang u een offerte. Na het accepteren van de offerte komen de monteurs van De Nederlandse Provider alles installeren zodat het u geen tijd kost.

De Hosted VoIP van De Nederlandse Provider

Met Hosted VoIP van De Nederlandse Provider heeft uw bedrijf geen telefooncentrale nodig maar is er het gemak van een hypermoderne telefooncentrale uit de cloud. In de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider draait de telefooncentrale van uw bedrijf. Via het internet is deze telefooncentrale verbonden met de toestellen bij uw op kantoor. Met het portal kunt u zelf eenvoudig functies toevoegen of wijzigen. Uiteraard kunt u dat ook laten doen door de telefonie experts van De Nederlandse Provider.

Kortom met de Hosted VoIP bij De Nederlandse Provider hoeft u niet te investeren in de aanschaf van een telefooncentrale. Ook zijn er geen onderhoudscontracten nodig voor uw telefooncentrale want uw telefooncentrale in de cloud wordt up-to-date gehouden door De Nederlandse Provider. Andere voordelen van de Hosted VoIP bij De Nederlandse Provider zijn:

  • Receptionistenpost;

  • Besparing op gesprekskosten;

  • Doorschakeling bij calamiteiten;

  • Nieuwe functies.

SIP Trunk bellen van De Nederlandse Provider

Als uw bedrijf een bestaande telefooncentrale heeft dan kun u deze geschikt maken voor het bellen via VoIP. Bij De Nederlandse Provider wordt de SIP Trunk geleverd die daarvoor nodig is. Hierbij wordt uw telefooncentrale via een beveiligde internetverbinding verbonden met het telefonieplatform van De Nederlandse Provider. Vanaf dat moment belt uw organisatie over VoIP.

De SIP trunk van De Nederlandse Provider is gecertificeerd op Skype for Business en ondersteunt meerdere codecs. Nog meer voordelen:

  • Besparing op abonnementen en gesprekskosten;

  • Nieuwe functies;

  • Doorschakeling bij calamiteiten.


Comments are closed.

© Copyright 2020.